Hælspore

En hælspore (Fasciitis plantaris) er en lille knogletilvækst, der dannes på hælbenet efter længere tids overbelastning af den store seneplade under fodsålen. Hælsporen dannes i et forsøg på at reparere gentagne skader i de store sener under fodsålen. Kroppen begynder at aflejre kalk, der hvor senen hæfter sig til hælbenet. På længere sigt kan resultatet være en lille ekstra knogletilvækst på hælbenet. Der er tale om en hælspore uanset om det er en betændelsestilstand eller en decideret knogletilvækst.
En hælspore kan være meget smertefuld, især når man går og står. Ofte vil man opleve, at smerten er kraftigst, når man står ud af sengen om morgenen. Herefter fortager den sig, for så at dukke op igen ved fysisk aktivitet.

ActiPatch™ Hånd/Fod
ActiPatch™ Hånd/Fod smertelindrer og øger helingen af senepladen. Ved helingen dæmpes betændelsestilstanden (inflammationen) og hævelserne mindskes.


Sæt en ActiPatch™ Hånd/Fod på behandlingsområdet så tidligt som muligt for at opnå det bedste resultat.

Vær opmærksom på at man ikke må træde på en ActiPatch™,  så derfor skal den ved hælspore kun bruges om natten når foden er i ro.

ActiPatch™ smertelindre og mindsker hævelserne, hvilket gør at du er fri for at lægge is på behandlingsområdet først. ActiPatch™ skal forblive på i mindst 6 timer, til smerte og evt. hævelse er forsvundet. Ved længerevarende smerte skal man forvente en tilsvarende længere behandlingstid.


Sådan fungerer ActiPatch™

ActiPatch™ Hånd/Fod
APhaand.jpg

Tennisalbue

Golfalbue

Seneskedebetændelse

Museskader

Senepladebetændelse under fod

Hælspore

Akillessenebetændelse

 

Normalpris kr. 399,00

 

Advarsler

Må ikke anvendes hvis du er gravid eller har et medicinsk apparat implanteret (pacemaker eller lignende). Må kun anvendes af voksne.

 


Læg
i kurv Læg i kurv


Mærsk-Andersen as | Alsikevej 16 | DK-8920 Randers NV | Tel.: 86 42 65 55 | info@maerskandersen.dk | CVR-nr.: DK-15042613

 ActiPatch™ er et moderne impulsplaster til smertelindring af blandt andet lændesmerter, muskelinfiltrationer, smerter i bevægeapparatet, forstuvninger, fibersprængninger, forstrækninger, belastningsskader, tennisalbue, golfalbue, seneskedebetændelse,
løberknæ, golfalbue og muskelrestitution.
Plastret giver medicinfri smertebehandling 24 timer i døgnet. ActiPatch™ kan genbruges op til 720 timer.
______________________________________________________________________________________________________________

ActiPatch™ fås til private i 3 varianter:
ActiPatch™ Ryg, ActiPatch™ Hånd/Fod, ActiPatch™ Knæ
 ActiPatch sælges også til professionelle i 5 varianter:
RecoveryRX Brystkirurgi , RecoveryRX Øjenkirurgi, RecoveryRX Kæbekirurgi, RecoveryRX Næsekirurgi, RecoveryRX Almen kirurgi