Senepladebetændelse

Lægmusklen er forbundet til bagsiden af hælbenet gennem akillessenen. Under foden strækker sig en kraftig seneplade (fascia plantaris) mellem undersiden af hælbenet og tæerne. Denne seneplade er med til at opretholde fodens længdebue og udgør den væsentlige del af fodens elasticitet. Den belastning foden udsættes for ved gang og løb dæmpes gennem fodens seneplade og en fedtpude, som sidder under hælen.
I forbindelse med gentagne kraftige afsæt kan der opstå overbelastning af senepladens udspring på hælbenet med overstrækning, inflammation (steril betændelse) eller delvis overrivning af senepladen til følge.
Er senepladen først beskadiget gennem overstrækning, inflammation eller delvis overrivning, kan der som led i helingen dannes en forkalkning fra senepladens hæfte på hælbenet: hælsporen.
Hælsporen er således et udtryk for, at der har fundet en skade sted. Den er resultatet af skaden og ikke dens årsag, som mange ellers tror.

 

ActiPatch™ Hånd/Fod
ActiPatch™ Hånd/Fod smertelindrer og øger helingen af senepladen. Ved helingen dæmpes betændelsestilstanden (inflammationen) og hævelserne mindskes.

Produkt_Senepladebetaendelse_1-spalte.jpg
Sæt en ActiPatch™ Hånd/Fod på behandlingsområdet så tidligt som muligt for at opnå det bedste resultat. ActiPatch™ smertelindre og mindsker hævelserne, hvilket gør at du er fri for at lægge is på behandlingsområdet først. ActiPatch™ skal forblive på i mindst 6 timer, til smerte og evt. hævelse er forsvundet. Ved længerevarende smerte skal man forvente en tilsvarende længere behandlingstid. ActiPatch™ kan med fordel bruges 24 timer i døgnet.

Sådan fungerer ActiPatch™
 
ActiPatch™ Hånd/Fod
APhaand.jpg

Tennisalbue

Golfalbue

Seneskedebetændelse

Museskader

Senepladebetændelse under fod

Hælspore

Akillessenebetændelse

 

Normalpris kr. 399,00

 

Advarsler

Må ikke anvendes hvis du er gravid eller har et medicinsk apparat implanteret (pacemaker eller lignende). Må kun anvendes af voksne.

 


Læg
i kurv Læg i kurv


Mærsk-Andersen as | Alsikevej 16 | DK-8920 Randers NV | Tel.: 86 42 65 55 | info@maerskandersen.dk | CVR-nr.: DK-15042613

 ActiPatch™ er et moderne impulsplaster til smertelindring af blandt andet lændesmerter, muskelinfiltrationer, smerter i bevægeapparatet, forstuvninger, fibersprængninger, forstrækninger, belastningsskader, tennisalbue, golfalbue, seneskedebetændelse,
løberknæ, golfalbue og muskelrestitution.
Plastret giver medicinfri smertebehandling 24 timer i døgnet. ActiPatch™ kan genbruges op til 720 timer.
______________________________________________________________________________________________________________

ActiPatch™ fås til private i 3 varianter:
ActiPatch™ Ryg, ActiPatch™ Hånd/Fod, ActiPatch™ Knæ
 ActiPatch sælges også til professionelle i 5 varianter:
RecoveryRX Brystkirurgi , RecoveryRX Øjenkirurgi, RecoveryRX Kæbekirurgi, RecoveryRX Næsekirurgi, RecoveryRX Almen kirurgi