Menstruationssmerter

Det er naturligt, at menstruationerne er ledsaget af smerter og almindelig utilpashed.

Men for nogle kvinder er den månedlige blødning, på grund af smerter, besværlig og næsten invaliderende. De kan blive nødt til at forsømme skole eller arbejde og må ligge hjemme en eller to dage næsten hver måned.

De naturlige smerter skyldes sammentrækninger i livmoderens muskulatur. Hvis smerterne tager overhånd, er forklaringen, at sammentrækningerne bliver ekstra krampagtige. Smerterne udløses af nogle af kroppens signalstoffer, prostaglandiner, som ellers er naturlige for livmoderens funktion.

Allay™
Allay™ smertelindrer og bryder dermed den ”onde cirkel” som opstår i forbindelse med de sammentrækninger der er i livmoderens muskulatur.

Sæt en Allay™ på behandlingsområdet så tidligt som muligt for at opnå det bedste resultat. Den skal forblive på i mindst 6 timer, til smerterne er forsvundet. Ved længerevarende smerte skal man forvente en tilsvarende længere behandlingstid. Allay™ kan med fordel bruges 24 timer i døgnet.

Sådan fungerer Allay™
Allay™
Allay_menstruationssmerter.jpg

Menstruationssmerter

 

Normalpris kr. 399,00 

 

Advarsler

Må ikke anvendes hvis du er gravid eller har et medicinsk apparat implanteret (pacemaker eller lignende). Må kun anvendes af voksne.

 

 


Læg
i kurv Læg i kurv


Mærsk-Andersen as | Alsikevej 16 | DK-8920 Randers NV | Tel.: 86 42 65 55 | info@maerskandersen.dk | CVR-nr.: DK-15042613

 ActiPatch™ er et moderne impulsplaster til smertelindring af blandt andet lændesmerter, muskelinfiltrationer, smerter i bevægeapparatet, forstuvninger, fibersprængninger, forstrækninger, belastningsskader, tennisalbue, golfalbue, seneskedebetændelse,
løberknæ, golfalbue og muskelrestitution.
Plastret giver medicinfri smertebehandling 24 timer i døgnet. ActiPatch™ kan genbruges op til 720 timer.
______________________________________________________________________________________________________________

ActiPatch™ fås til private i 3 varianter:
ActiPatch™ Ryg, ActiPatch™ Hånd/Fod, ActiPatch™ Knæ
 ActiPatch sælges også til professionelle i 5 varianter:
RecoveryRX Brystkirurgi , RecoveryRX Øjenkirurgi, RecoveryRX Kæbekirurgi, RecoveryRX Næsekirurgi, RecoveryRX Almen kirurgi