Akillessenebetændelse

 

Der er ved betændelse (inflammation) i akillessenen ikke tale om betændelse med bakterier eller virus, men om en overbelastning af senen og stedet, hvor senen hæfter sig på hælknoglen, samt ofte en betændelsesagtig reaktion i slimsækken, der sidder mellem akillessenen og hælknoglen.
Overbelastningen skyldes oftest for svage muskler og en for kort akillessene. At senen bliver for kort kan skyldes for lidt brug af musklerne på bagsiden af underbenet, blandt andet på grund af en stiv gang, hvor foden ikke bliver brugt rigtigt på grund af dårlige sko med flad bund. Samtidig vil brug af sko med hæle medføre, at musklerne og akillessenerne bliver for korte.

 

Akillessenebetændelse opstår hyppigst, når utrænede personer pludselig får rigelig motion, for eksempel når de begynder at løbe længere distancer uden at være vant til det og uden at bruge de rigtige løbesko.

ActiPatch™ Hånd/Fod
ActiPatch™ Hånd/Fod smertelindrer og øger helingen. Ved helingen dæmpes betændelsen (inflammationen) i akillessenen og evt. hævelser mindskes.

Sæt en ActiPatch™ på behandlingsområdet så tidligt som muligt for at opnå det bedste resultat. ActiPatch™ smertelindre og mindsker evt. hævelser, hvilket gør at du er fri for at lægge is på behandlings-
området først. ActiPatch™ skal forblive på i mindst 6 timer, til smerte og evt. hævelse er forsvundet. Ved længere-
varende smerte skal man forvente en tilsvarende længere behandlingstid. ActiPatch™ kan med fordel bruges 24 timer i døgnet.

Sådan fungerer ActiPatch™

ActiPatch™ Hånd/Fod
APhaand.jpg

Tennisalbue

Golfalbue

Seneskedebetændelse

Museskader

Senepladebetændelse under fod

Hælspore

Akillessenebetændelse

 

Normalpris kr. 399,00

 

Advarsler

Må ikke anvendes hvis du er gravid eller har et medicinsk apparat implanteret (pacemaker eller lignende). Må kun anvendes af voksne.

 


Læg
i kurv Læg i kurv


Mærsk-Andersen as | Alsikevej 16 | DK-8920 Randers NV | Tel.: 86 42 65 55 | info@maerskandersen.dk | CVR-nr.: DK-15042613

 ActiPatch™ er et moderne impulsplaster til smertelindring af blandt andet lændesmerter, muskelinfiltrationer, smerter i bevægeapparatet, forstuvninger, fibersprængninger, forstrækninger, belastningsskader, tennisalbue, golfalbue, seneskedebetændelse,
løberknæ, golfalbue og muskelrestitution.
Plastret giver medicinfri smertebehandling 24 timer i døgnet. ActiPatch™ kan genbruges op til 720 timer.
______________________________________________________________________________________________________________

ActiPatch™ fås til private i 3 varianter:
ActiPatch™ Ryg, ActiPatch™ Hånd/Fod, ActiPatch™ Knæ
 ActiPatch sælges også til professionelle i 5 varianter:
RecoveryRX Brystkirurgi , RecoveryRX Øjenkirurgi, RecoveryRX Kæbekirurgi, RecoveryRX Næsekirurgi, RecoveryRX Almen kirurgi