Skinnebensbetændelse

Skinnebensbetændelse er en overbelastning af et område på skinnebenet hvor musklerne hæfter. Der er som ved andre typiske overbelastningsskader ikke tale om normal betændelse med bakterier, men om inflammation. Det viser sig som en irritation af senerne på skinnebenets indvendige side. Her hæfter de store lægmuskler, som er med til at bøje foden og sætte af, når man løber. Smerterne kommer ofte snigende. I starten er der blot en smule ømhed, som forsvinder ved opvarmning. Behandles skaden ikke, tiltager smerterne, og de forsvinder ikke længere ved opvarmning. Ignoreres smerterne fortsat kan de mærkes ved almindelig gang. Det kan tage adskillige måneder at komme over en ignoreret skinnebensbetændelse, og det kan i sjældne tilfælde føre til træthedsbrud på knoglen.
Skinnebensbetændelse opstår ofte ved hyppige skift af løbeunderlag eller løbesko, men generelt ved længerevarende belastning af underbenet.
Ofte opstår problemet, hvis man begynder at træne mere intensivt, specielt på hårdt underlag. Tendens til at falde indad på fødderne (over-pronation) og nedfalden svang (platfod) kan medvirke til at udløse skaden, fordi der her kommer et kraftigere træk op i underbenets muskler.

 

ActiPatch™ Knæ
ActiPatch™ Knæ smertelindrer og øger helingen. Ved helingen dæmpes betændelsestilstanden (inflammationen) og hævelserne mindskes.

Produkt_Skinnebensbetaendelse_1-spalte.jpg

Sæt en ActiPatch™ på behandlingsområdet så tidligt som muligt for at opnå det bedste resultat. ActiPatch™ smertelindre og mindsker evt. hævelser, hvilket gør at du er fri for at lægge is på behandlingsområdet først. ActiPatch™ skal forblive på i mindst 6 timer, til smerte og evt. hævelse er forsvundet. Ved længerevarende smerte skal man forvente en tilsvarende længere behandlingstid. ActiPatch™ kan med fordel bruges 24 timer i døgnet.


Sådan fungerer ActiPatch™

ActiPatch™ Knæ
APknae.jpg

Løberknæ

Fibersprængninger

Hævelse

Skinnebensbetændelse

Forstuvninger

 

Normalpris kr. 399,00

 

Advarsler

Må ikke anvendes hvis du er gravid eller har et medicinsk apparat implanteret (pacemaker eller lignende). Må kun anvendes af voksne.

 

 


Læg
i kurv Læg i kurv


Mærsk-Andersen as | Alsikevej 16 | DK-8920 Randers NV | Tel.: 86 42 65 55 | info@maerskandersen.dk | CVR-nr.: DK-15042613

 ActiPatch™ er et moderne impulsplaster til smertelindring af blandt andet lændesmerter, muskelinfiltrationer, smerter i bevægeapparatet, forstuvninger, fibersprængninger, forstrækninger, belastningsskader, tennisalbue, golfalbue, seneskedebetændelse,
løberknæ, golfalbue og muskelrestitution.
Plastret giver medicinfri smertebehandling 24 timer i døgnet. ActiPatch™ kan genbruges op til 720 timer.
______________________________________________________________________________________________________________

ActiPatch™ fås til private i 3 varianter:
ActiPatch™ Ryg, ActiPatch™ Hånd/Fod, ActiPatch™ Knæ
 ActiPatch sælges også til professionelle i 5 varianter:
RecoveryRX Brystkirurgi , RecoveryRX Øjenkirurgi, RecoveryRX Kæbekirurgi, RecoveryRX Næsekirurgi, RecoveryRX Almen kirurgi